Zgjidhjet

Shërbimet globale Levizja ne
City of London

New kufitare Ltd ofron ndihmë me lëvizshmëri globale. Get në kontakt me ekspertët tanë sot për më shumë informacion në lidhje me shërbimet tona.

Ndihma lulëzojë e biznesit tuaj

Aftësia për të mobilizuar talent është çelësi i suksesit. Moving punonjësit përtej kufijve brenda buxhetit është sfiduese. Ju mund të mbështetet në avokatët tanë të ekspertëve dhe këshilltarëve ligjorë të ju ndihmojë me çdo aspekt të lëvizshmërisë globale, duke përfshirë emigracionin, kërkesat për viza dhe çështjet e kompensimit. Ne ofrojmë klientëve tanë një mbikëqyrje për të drejtuar një biznes efikas dhe pa sherr.
Submit Form tonë prenotim
Technology Partners
Këtu në Nju kufirin ne jemi partnerë me:
Gettimely - www.gettimely.com

Ne jemi edhe anëtarë të Këshillit të Përbashkët për mirëqenien e emigrantëve.

Stafi ynë mund t'ju ndihmojnë me:

  • Lëvizja e të punësuarve
  • pasojat e emigracionit të bashkimit dhe formimit të ri të kompanisë
  • struktura e investimeve Emigracioni
  • auditimet e qeverisë
  • Të ardhurat Pre-emigracionit dhe post-emigracionit heqja dorė

Kontaktoni ri Ltd kufitare sot. Ne do të jenë të lumtur të ju ndihmojë me të gjitha kërkesat tuaja.
Na kontaktoni
Për shërbimet e lëvizshmërisë globale, e quajnë të re kufitare

Ltd në qytetin e Londrës në 
+44 20 3818 5956
Share by: