Avokatët

Avokatët profesionale dhe me përvojë në

City of London
New kufitare Ltd ofron ndihmë juridike, përfaqësim dhe ndihmë për të imigracionit, shtetësisë, vizatdhenatyralizimit. Kontaktoni me ne sot!

Përfaqësimi ju meritoni

avokatët tanë të emigracionit kanë njohuri të gjerë të të gjithë legjislacionit të imigracionit, rregullat dhe rregulloret. Ti mundesh
diskutuar kërkesat tuaja me ne dhe ne do t'ju ofrojë të gjithë ndihmën e juridike që ju nevojitet.

avokatët tanë dhe avokatët emigracionit të sjellë nivelin më të lartë të ekspertizës në rastin tuaj të imigracionit. Ne gjithashtu mund të ndihmojë me viza turistike dhe vizat e investitorëve. Ne jemi bazuar në qytetin e Londrës
Submit Form tonë prenotim

Avokatët tanë mund të ju ndihmojë me:

  • Duke punuar vizat pushime
  • vizat studentore
  • lejet e punës
  • bashkëshorti viza në Mbretërinë e Bashkuar
  • Leja e familjes EEA
  • Natyralizimi
  • leje të pacaktuar të mbetet
  • shtetësinë britanike
Na kontaktoni
Na kontaktoni për të folur me njëri-avokatëve tanë të kualifikuar,

ose si alternativë plotësoni formularin hetim, dhe ne

do të lidhen me ju.
+44 20 3818 5956
Share by: