imigrim

NEWBORDER firmë ligjit të emigracionit të vendosura në qytetin e Londrës

Nëse keni nevojë për këshilla mbi vizat e punës, vizat e bashkëshortit ose për këshilla të përgjithshme për vizë, për të marrë në kontakt me Ltd. ri kufitar ne të sigurojë shërbim cilësor, nga këshilla fillestare të drejtë deri në paraqitjen e aplikimit tuaj të imigracionit. Nuk ka rëndësi se ku ju jeni të vendosur, ne mund të marrë pjesë për të gjitha kërkesat tuaja për vizë.

Përfaqësimi ju meritoni

Nëse keni nevojë për të provuar të drejtën tuaj për të jetuar në Mbretërinë e Bashkuar si një qytetar i BE-së ose të duhet të përgjithshme në Mbretërinë e Bashkuar, ndihmë viza Bashkëshorti ose këshilla emigracionit të BE-së, për të marrë në kontakt me ne. New kufitare Ltd ju ofron me këshilla të qëndrueshme e vizave. Ne mund t'ju ndihmojnë me karta e qëndrimit në Mbretërinë e Bashkuar dhe kartat e qëndrimit të përhershëm për ZEE shtetasit (evropiane) dhe anëtarët e familjes. Kur ju të na punësojë, ju mund të pushoni siguroi se ne do të kujdeset për kërkesat tuaja. Stafi ynë janë të përkushtuar për të ofruar një përvojë pa stres që vjen me përfitimet e punës me cilësi të lartë të emigracionit. Merrni përparësi të ekspertizën tonë dhe për të marrë në kontakt me ne për një vizë bashkëshort.
Submit Form tonë prenotim

Regjistruar dhe autorizuar shërbimet:

• Vizat e biznesit në Mbretërinë e Bashkuar si Tier 2
• Tier 1 - sipërmarrësit
• Vizat Bashkëshortin -married, e pamartuar dhe civile partneritetet
• Aplikacionet britanikë Shtetësisë
• Pacaktuar Leave të mbeten (ILR)
• Bazuar në qytetin e Londrës dhe të shërbyer klientëve në të gjithë botën

Kontaktoni Ltd New kufitare për të aplikuar për një vizë pune sot!
Na kontaktoni
Për këshilla të kualifikuar të vizave, thirrje
+44 20 3818 5956
Share by: