shtëpi

Avokatët emigracionit në qytetin e Londrës

Nëse keni nevojë për mbështetje të imigracionit ose përfaqësim, të merrni në kontakt me Ltd. ri kufitar Nëse ju jeni në kërkim për të investuar në Mbretërinë e Bashkuar, ose për të bërë Mbretërinë e Bashkuar vendbanimin tuaj të përhershëm, na kontaktoni.
kontakt

shërbimet globale

Kur ju të punësojë avokatët tanë emigracionit, pjesa tjetër e siguroi se ju do të merrni shërbimet seamless dhe të përjetojnë një proces të qetë imigracionit.

New kufitare Ltd është i autorizuar nga Zyra e Shërbimeve të Imigracionit Komisionerit të (OISC) dhe mban numrin e regjistrimit të F201500947. Përfaqësuesi tona janë të regjistruara edhe me OISC. Ne jemi të njohur për integritetin tonë dhe ju mund të mbështeteni tek ne në çdo kohë.

Vizitoni Facebook dhe Twitter tona faqe për më shumë informacion se si ne mund të ju ndihmojë. Ne i ndihmojmë të dy individët dhe kompanitë dhe të ofrojë mbështetje imigracionit që është i pashembullt.

Ne ofrojmë ndihmë dhe këshilla me:

• Kartat e qëndrimit në Mbretërinë e Bashkuar
• Kartat e qëndrimit të përhershëm
• Duke dëshmuar të drejtën tuaj për të jetuar në Britani të Madhe, si një qytetar të BE-së
• Zona Ekonomike Evropiane (EEA) dhe anëtarët e familjes, ose anëtarët e zgjatur e familjes, të një EEA kombëtare
• Vizat e biznesit në Mbretërinë e Bashkuar si Tier 2
• Tier 1 - Sipërmarrësit
• Vizat Bashkëshortin - partneritetet e martuar, e pamartuar dhe civile
• Pacaktuar Leave të mbeten (ILR)
• Aplikacionet britanikë Shtetësisë
• AEM (evropiane) shtetas dhe anëtarët e familjes
• UK përgjithshme dhe këshilla Emigracionit BE-së
• Merrni në kontakt me ne për detaje.
formën prenotim

Si të na kontaktoni?

Nëse ju dëshironi të merrni në kontakt me ne, na telefononi në +44 20 3818 5956, të dorëzojnë një formular prenotim ose email post@new-border.com~~HEAD=dobj.

Ne jemi bazuar në qytetin e Londrës dhe të ofrojmë shërbimet tona në nivel global. Nëse keni nevojë për një vizë bashkëshortin, një vizë pune apo një vizë turistike, ne jemi njerëzit e duhur për të marrë në kontakt me të.

Orë pune:
Hëna në të premte: 9:30-17:30
Shtunë: Mbyllur
E diel: Mbyllur

Mos ngurroni të na kontaktoni për mbështetje dhe përfaqësim të imigracionit.
Forma e Kontaktit
Për shërbime shembullore dhe profesionale emigracionit globale,thirrje Ltd New kufitare në
+44 20 3818 5956
Share by: