kontakt

Për këshilla të imigracionit dhe rregullat, kontaktoni Ltd ri kufitar, bazuar në qytetin e Londrës

Ju faleminderit për vizitën e shtëpisë online të Ltd. ri kufitar Nëse keni nevojë për këshilla ose shërbime të imigracionit, të merrni në kontakt me ne. Ekipi ynë i ekspertëve të specializuar për të kuptuar rregullat UK emigracionit. Plotësoni tonë formularin prenotim sot për të bërë një takim. Ne jemi bazuar në qytetin e Londrës dhe për të shërbyer globalisht. Na kontaktoni për të mësuar në lidhje me rregullat e fundit të imigracionit.

Detajet tona për kontaktim

Qendra Kryesore
Ltd New kufitare,
1 Primrose Street,
London,
EC2A 2EX
Tel: +44 20 3818 5959
Email: post@new-border.com

Orë pune:
Hëna në të premte: 9:30-17:30
Shtunë: Mbyllur
E diel: Mbyllur
New Ltd kufitare, regjistruar si një kompani e kufizuar në [Angli dhe Uells] nën numrin kompanisë: 09385838.
Regjistruar i kompanisë Adresa: New Ltd kufitare,1 Primrose Street,London,EC2A 2EX
Share by: